Diensten

Onze diensten

High End Car Detailing

We zijn toegewijd aan het leveren van service van hoge kwaliteit met behulp van de beste materialen en producten.

Exterieur Detailing

Van een wasbeurt tot een complete hoogwaardige detailing van uw voertuig met een coating. Alles is bij ons mogelijk.

Velgen

Voor het compleet reinigen van velgen bent u ook op het goede adres. Wij kunnen naar wens de velgen beschermen d.m.v. een coating waardoor het goed beschermd is en makkelijker schoon te houden is.

Interieur

Het interieur van uw voertuig reinigen, verzorgen en beschermen we met hoogwaardige producten. Hierdoor krijgen wij alles weer in nieuwstaat.

Plastidip

Ideaal om toe te passen op logo`s, velgen en raamlijsten. De dip zat? Deze is eenvoudig te verwijderen zonder gebruiksschade. Plastidip kan gezien worden als een spraybare rubberen laag (in kleur) welke op de meeste oppervlakten kan worden aangebracht.

Ramen Tinten

Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie.

Remklauwen in Kleur

Binnen één dag kunnen uw remklauwen in de kleur welke u wenst. Natuurlijk word dit met een 2K lak gedaan welke hittebestendig is, en speciaal voor de remklauwen is ontwikkeld.
De remklauwen voorzien van een logo? Dan is de duur hiervan 2 dagen.

Waarom voor ons kiezen?

Een geweldige service

Uiteraard wil elke autobezitter een aantrekkelijke auto rijden die in waarde weinig achteruitgaat. Detailing Center is een Nederlands bedrijf dat in 2010 is opgericht en die zich op slechts één gebied specialiseert: het verfijnen, beschermen en onderhouden van de auto’s van onze klanten, met bijzondere nadruk op de buitenkant en het interieur van de auto. Een detailbehandeling is een vakmanschap uitgevoerd door onze mensen met een passie voor auto’s.

Ervaren team

We kunnen het beste resultaat leveren

Hier behandelen we uw auto als de onze. Wij kunnen uw voertuig professioneel terugbrengen in showroomstaat met onze op maat gemaakte  Detailleringsdiensten. Gebruik makend van een volledig assortiment van toonaangevende autodetailproducten en goed opgeleid technici zijn we in staat om uitstekende resultaten te realiseren.

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden meerdere services
Auto wassen
Voor het wassen van uw voertuig gaan wij als volgt te werk:
– Volledig afspuiten van het voertuig
– Voertuig voorzien van een Foamlaag (foamlance)
– Velgen en banden reinigen
– Voertuig afspuiten
– Voertuig volledig wassen d.m.v. “de 2 emmer methode”, veilige shampoo en een washmitt
– Voertuig schoonspoelen
– Voertuig droogblazen
– Banden dressing aanbrengen
Polijsten
Het polijsten van de lak van uw auto is een zeer zorgvuldige bezigheid. Polijsten vereist veel kennis, aandacht en toewijding. Hierdoor kunnen wij  krassen en hologrammen verwijderen en daarbij de glans herstellen.
Coating
Coating vormt een beschermende laag op de lak die beschermt tegen bijvoorbeeld fijne krasjes die veroorzaakt worden door wassen. Maar ook tegen; zure regen, vogelpoep, en uv-straling. Een prachtige methode op het gebied van cardetailing met een jarenlange bescherming.
Makkelijk bereikbaar

Met ons kunt u snel in contact komen. Zo hebben wij rechts onderin de pagina de directe chat mogelijkheid. Voor overige vragen kunt u bellen, whatsappen of emailen.

Beste resultaten

Door te kiezen voor hoogwaardige producten en goede kennis behalen wij de gewenste resultaten.

Duurzaam

Al onze producten zijn duurzaam in het gebruik en hun toepassing.

Vloeistoffen

Het controleren van alle vloeistoffen hoort natuurlijk bij onze volledige detail. Daarbij vullen wij deze indien gewenst bij.

Efficiënt

Door de keuze van onze producten en materialen kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken.

Interieur

Een fris interieur wilt iedereen. Wij kunnen deze uiteraard compleet reinigen, verzorgen en beschermen.

Betaling

Bij ons kunt u contant en per pin betalen.

Motorreiniging

Het motorcompartiment behoord ook tot de mogelijkheden om te reinigen en te verzorgen.