Over ons

Detailing Center

Detailing service

Ons doel is om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken. We gebruiken de meest moderne en hoogwaardige producten om uw voertuig weer in nieuwstaat te krijgen en te houden.

 • We gebruiken professionele apparatuur en hebben volledig opgeleid personeel
 • We zorgen ervoor dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun gekozen diensten
 • Professionele detailling verhoogt de doorverkoopwaarde van uw auto

Meest gestelde vragen?

Hoe kan ik het beste zelf mijn voertuig wassen?

 1. Gebruik een milde autoshampoo welke de wax/sealant/coating niet aantast.
 2. Gebruik altijd 2 emmers zodat er zo schoon mogelijk gewerkt word! Één met schoon water en één met autoshampoo.
 3. Spoel het voertuig goed af.
 4. Was één paneel van het voertuig.
 5. Spoel de Washmitt na het wassen van het paneel goed uit in de emmer met het schone water.
 6. Dompel de Washmitt in de emmer met de autoshampoo
 7. Ga naar het volgende paneel en herhaal stap 4 t/m 6.
 8. Spoel het voertuig grondig af.
 9. Achtergebleven waterdruppels kunnen worden gedroogd met een goede droogdoek.

Wanneer moet ik insectenresten/vogelpoep verwijderen?
Insectenresten en vogelpoep wat niet word behandeld kan zich “inbijten“ in de lak en/of coating. Vogelpoep dient zo spoedig mogelijk verwijderd te worden d.m.v. een Washmitt (washandschoen) en een milde warme autoshampoo. Dep voorzichtig de vervuiling aan en laat de shampoo zijn werk doen. Spoel hierna af met hogedruk om de vervuiling te verwijderen.
Hoe vaak moet ik mijn voertuig wassen/ laten wassen?
Dat is afhankelijk van de vervuiling. Wij raden aan bij een lichte vervuiling maandelijks het voertuig te wassen. In de winterperiodes door het strooizout raden we echter wekelijks aan.

Krasveilig?

Elke keer als een voertuig word gewassen is de kans aanwezig dat er waskrassen (swirls of erger) ontstaan. Dit komt door de werkwijze waarop een voertuig word gewassen en gedroogd. Wij vermijden zoveel mogelijk direct contact met het voertuig en werken zo schoon mogelijk. Bij het drogen van een voertuig maken we gebruik van een ventilator welke warme lucht blaast waardoor er direct contact word vermeden.

Wasstraat
Zelf voertuig wassen d.m.v. 2 emmer methode
Detailing Center

Producten

Wij werken uitsluitend met de best beschikbare producten op de markt!
RUPES

Rupes is een Italiaans familiebedrijf (opgericht in 1947) en staat voor productinnovatie. Rupes wordt erkend als (wereldwijde) marktleider op het gebied van de fabricage van professionele elektrische- en perslucht aangedreven gereedschappen, accessoires en afzuigsystemen. De focus van Rupes ligt op het ontwerpen en fabriceren van producten die bijdragen aan een veiligere en gezondere werkplek. Dit is de hoofdregel voor elk nieuw productinitiatief.

In 2010 richtte Rupes het merk BigFoot op dat voor de wereld van auto-afwerking en detailing nieuwe en innovatieve machines ging ontwerpen. Tot op heden is Rupes nog steeds de leader in de wereld van autopoets en detailing, omdat de machines van hoge kwaliteit zijn en veilig.

De Missie van Rupes is: “Making tomorrow a safer place”

CARPRO
Als leider in het detailing van nanotechnologie, streeft CARPRO ernaar om de meest complete lijn van in-house ontworpen producten aan te bieden voor alle autoverzorgingsdoeleinden.

Onze voorbereidingslijn voor detailing omvat alle producten die zijn ontworpen om de lak van uw voertuig in showroomkwaliteit te herstellen, voordat een CQUARTZ-coating wordt aangebracht.

De CQUARTZ-lijn met de bijbehorende producten is de maatstaf op het gebied van voertuigbescherming. Ons assortiment is ontworpen voor alle oppervlakken en doeleinden.

De onderhoudslijn zorgt ervoor dat uw voertuig in showroomconditie blijft en biedt alle middelen om de prestaties van keramische jassen te behouden en te verbeteren.

BIGBOI

Bigboi BlowR is ontwikkeld en ontworpen om het beste droogresultaat te kunnen behalen zonder krassen. Door het contactloos drogen met behulp van lucht wordt de kans op krassen volledig uitgesloten. Daarnaast biedt de BigBoi BlowR een volledig droog resultaat zonder druppels welke 80% sneller is dan de conventionele manier.

Het drogen van velgen, kieren, grills en andere moeilijk bereikbare plekken wordt met de Big Boi Blower wel heel gemakkelijk. Een volledig droog resultaat in de meest moeilijke gevallen zorgt ervoor dat waterdruppels en waterstraaltjes op de lak voorkomen worden. Kalkvlekken door druppels achter de spiegelkappen of uit kieren is dan ook verleden tijd.

Ons team

Ontmoet ons bekwame personeel

Ons personeel is bekwaam en volledig uitgerust met apparatuur en benodigdheden die nodig zijn om de beste resultaten te leveren.
Ons doel is om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken.

Dennis
Dennis
Eigenaar/Detailer
Gespecialiseerde en servicegerichte detailer. Professional in het schoonmaken, polijsten en aanbrengen van wax/sealants/coatings.
Open chat